JULI 12, 2020 2 MIN.
ELINE


Rond mijn 20 ste zorgden mijn nieuwsgierigheid en mijn honger naar meer kennis ervoor dat ik op zoek ging naar andere trainers .
Zo kwam Evelien De Kesel op mijn pad. Ik ben Evelien heel dankbaar. Door de trainingen en haar begeleiding kon ik mijn Trainer B diploma dressuur behalen. Ik kon er veel verschillende fijne leerpaarden rijden. Het was wel een afstand telkens en heel wat uren in de auto, maar dat was het meer dan waard! Waar een wil is, is een weg!

Ondertussen kwam ik ook in een hevige persoonlijke zoektoch terecht. Ik maakte kennis met energetisch lichaamswerk, wat heel wat in beweging bracht.
Ik veranderde van opleiding en gaf vervolgens enkele jaren les in het secundair onderwijs.

Tijdens een van deze jaren bracht ik een bezoek aan het equistyle event . Gefascineerd keek ik naar de demonstratie van Chris Irwin. Wat hij liet zien, dat wou ik ook onder de knie krijgen. Op die manier maakte ik kennis met grondwerk en verfijnde ik me in de methodiek van Chris Irwin. Verschillende keren volgden we een meerdaagse opleiding in Nederland en stal Mansour werd een vertrouwde omgeving. We koesteren veel fijne herinneringen en leerden leuke mensen kennen, allen gedreven om op een bewuste manier met hun paard samen te werken.

Een andere wereld was voor mij open gegaan. Ik ontdekte door de jaren heen nog een heleboel andere methodieken, waarbij ik dan voor mezelf aftoetste of ze al dan niet aansloten bij mijn ervaringen en mijn ideeƫn op dat moment. Gelukkig zie ik wijzigingen in het reguliere landschap. Het draagvlak voor grondwerk is breder, het is meer gekend, alhoewel er nog steeds werk aan de winkel is.

Ben jij ook vertrouwd met grondwerk voor je paard? Is er een bepaalde methodiek die je aanspreekt en waarin je je graag verfijnt? Of misschien zijn er wel meerdereā€¦ Zijn er ook personen die bij jou een bijzondere indruk hebben nagelaten, die je geĆÆnspireerd hebben of net dat duwtje gegeven hebben die je nodig had om een stap vooruit te zetten? Vertrouw erop dat de juiste persoon op het juiste moment er is op jouw pad!

Timing is everything!

Heb je vragen omtrent de mogelijkheden in het hippische landschap, ben je op zoek naar iemand die je op weg kan helpen? Wil je even reflecteren omtrent jouw leer- of groeitraject? We maken graag tijd voor je. Klik hier om een afspraak in te plannen.

Denk je dat deze tekst voor anderen zinvol kan zijn, voel je vrij om hem te delen!

Van harte ,
Eline Laperre

Mis ons laatste nieuws niet!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.